Anmeldelser

Seneste anmeldelser

Maj er super dygtig og frisk på at gøre, det der skal til, hvis bare det virker

Rated 5 out of 5
1. november 2021

Jeg kom til maj med meget hovedpine og uro i hele kroppen, efter et langt forløb med stress.
Jeg havde et ønske om, at hun under samme behandling, skulle give akupunktur og kranio sakral terapi.
Det virkede allerede efter første behandling, jeg kom med hovedpine og uro og gik ud af døren med ro og uden hovedpine. Havde ikke hovedpine i næsten 14 dage.
Efter flere behandlinger, er jeg nu kommet til et sted, hvor jeg skal huske og vedligeholde, i stedet for først at komme når skaden er sket.
Mine største anbefalinger til Maj.

Pernille skov Olsen

Forslået haleben

Rated 5 out of 5
22. oktober 2021

Efter et uheld, hvor jeg havde slået mit haleben og gået ca 14 dage med ondt og svært ved at sidde ned/rejse mig op, fik jeg 1 kombi behandling med akupunktur og gigalaser. En uges tid senere var alle gener og smerter forsvundet og siden har der ingen problemer været.
TAK til Maj!

Louise Damkjær

Fik corona i april. Mistede lugt og smags sans. hostede meget

Rated 5 out of 5
4. juni 2021

Jeg fik corona i april. mistede både lugte og smags sans. Hostede helt vild. Fik en tid hos Maj kl 10.00
da jeg skulle have frokost kunne jeg for første gang i lang tid smage hvad jeg spiste. Min hoste var aftaget meget. Efter en behandling mere var hoste væk og jeg kunne igen luget og smage som inden jeg fik corona. Kan varmt anbefales.
Lotte

Lotte Jensen

Google anmeldelser

Mariane Andersen
Mariane Andersen
21. April, 2021.
Jeg er nød til at fortælle mit forløb hos Maj, hun er så fantastisk, HENDES NÅLEBEHANDLING har for mig gjort mirakler. Jeg fik konstateret muskelgigt, mine tal var meget høje, min læge ordinerende binyreback, da jeg ved hvad det ville gøre ved min krop takkede jeg nej. Jeg ringede til Maj og spurgte om hun mente hun kunne hjælpe mig, OG DET MÅ JEG SIGE HUN KUNNE, jeg gik hos Maj Ca to en halv måned, hvor jeg fik NÅLEBEHANDLING, plus smertelindrende urter som hun blandede til mine behov. Ud over det havde jeg igennem min svoger som har lidt af det samme fået af vide at der skulle en masse motion til, jeg går hver dag omk fem kilometer og trækker elastik for mine arme. Med denne opskrift har jeg det efter tre måneder det rigtig godt. Jeg kan anbefale Maj, hun har reddet mig for rigtig mange smerter, en stor tak til Maj
Lone Møllebro
Lone Møllebro
5. Oktober, 2020.
Super dygtig og behagelig behandler. Her er man i gode hænder.
susatom1000
susatom1000
21. November, 2019.
Kan bestemt anbefalde dette sted. Dygtig og god til at give god råd. Hyggeligt sted at komme. Rimmelige priser.
jonathan “Jonfan” brandstrup
jonathan “Jonfan” brandstrup
3. August, 2019.
Professionel, engageret og tager sig tid til sine kunder
Annette Back Christensen
Annette Back Christensen
30. Oktober, 2018.
Wow som at blive født på ny - TAK!! Kan kun anbefales, meget dygtig og rigtig rar. Kan gå på arbejde igen efter 2 dages smerter og blot en enkelt behandling.
Lene M. Larsen
Lene M. Larsen
25. Oktober, 2015.
Super god behandler, som lytter og har god tid.