Anmeldelser

Skriv anmeldelse

Overskrift

Fik corona i april. Mistede lugt og smags sans. hostede meget

Rated 5 out of 5
4. juni 2021

Jeg fik corona i april. mistede både lugte og smags sans. Hostede helt vild. Fik en tid hos Maj kl 10.00
da jeg skulle have frokost kunne jeg for første gang i lang tid smage hvad jeg spiste. Min hoste var aftaget meget. Efter en behandling mere var hoste væk og jeg kunne igen luget og smage som inden jeg fik corona. Kan varmt anbefales.
Lotte

Lotte Jensen

Lænd

Rated 5 out of 5
27. april 2021

Jeg havde været til fodbold og fået ondt i lænden, Maj satte sugekopper på lænden, det virker bare

Marcus

Super behandling gør alt for at hjælpe

Rated 5 out of 5
27. april 2021

Har haft smerter i venstre knæ, og Maj ved bare hvad hun skal

Lotte Dannerfjord

Anmeldelse

Rated 5 out of 5
13. september 2020

Jeg blev ramt af en depression, og kunne ikke komme videre med mit liv.
Efter at have kontaktet min læge, og efterfølgende blevet indstillet til hjemmebehandling, blev jeg kontaktet af en overlæge og sygeplejerske fra Oringe. Jeg blev medicineret, uden held, og henvendte mig så til Maj, som indvilgede i at ville at hjælpe mig.
Det blev akupunkturen som virkede. Jeg fik en god hjælp af Maj som brugte den nødvendige tid, venlighed og forståelse, samt mange nåle, kombineret med elskelig, sjælelig god behandling. Dette gav mig min mindfulness tilbage.
Jeg er igen blevet glad for livet, og kan varmt anbefale Maj Brandstrup hvis nogen skulle komme i en tilsvarende svær livssituation.
Kære Maj, du var fantastisk, for for hjælpen.
❤️ Tom

Tom Andersen

Ansigtslammelse

Rated 5 out of 5
5. december 2018

Jeg var så uheldig at få en pludselig ansigtslammelse, absolut det mest skræmmende jeg har prøvet.
Særligt fordi der som sådan ikke er nogen behandling eller kur igennem sundhedssystemet, men ret tidligt fik jeg læst at akupunktur evt kunne hjælpe.
Så en lille uge efter jeg var blevet lam, skulle jeg prøve akupunktur for første gang.
Maj fik mig til at føle mig tryg ret hurtig trods min nervøsitet og jeg gav hende frie hænder.. Jeg havde jo intet at miste, ville bare så inderligt have mit ansigt tilbage.
De første par gange skete der kun lidt nerve bevægelse men den ansigts massage hun også gav, løsnede op i min lamme side og det var skønt. De næste par gange kunne jeg mærke nerverne arbejde under behandling og der var mere og mere bevægelse efter hver behandling. Efter den 6 behandling skete der noget, jeg kunne mærke mit ansigt virkelig reagerede på nålene og i løbet af Ca 48 timer derefter vågnede mit ansigt mere og mere.
I dag da jeg kom for at få min 7 behandling, var det blot for at overraske hende med at jeg fra at være 95% lam i højre side, nu kun har Ca 2% tilbage og det er muskel træning der tag det sidste, jeg har endda fået mit smile hul tilbage.
Maj er dygtig og hun var super fokuseret på at hjælpe mig, hun er endda lige kommet hjem fra Beijing hvor hun har samlet mere viden om ansigtslammelse.. Jeg er bare så heldig jeg efter kun 6 behandlinger over 1,5 måned, ikke længere har brug for det :)… Så nu må jeg finde på noget andet hun kan hjælpe mig med, blot så jeg forsat kan komme hos hende og få mit pusterum.
Jeg og mit smilende, igen normale ansigt.. Giver hende vores aller varmeste anbefalinger.

Christina Cederlund