Anmeldelser

Skriv anmeldelse

Overskrift

Anmeldelse

5,0 rating
13. september 2020

Jeg blev ramt af en depression, og kunne ikke komme videre med mit liv.
Efter at have kontaktet min læge, og efterfølgende blevet indstillet til hjemmebehandling, blev jeg kontaktet af en overlæge og sygeplejerske fra Oringe. Jeg blev medicineret, uden held, og henvendte mig så til Maj, som indvilgede i at ville at hjælpe mig.
Det blev akupunkturen som virkede. Jeg fik en god hjælp af Maj som brugte den nødvendige tid, venlighed og forståelse, samt mange nåle, kombineret med elskelig, sjælelig god behandling. Dette gav mig min mindfulness tilbage.
Jeg er igen blevet glad for livet, og kan varmt anbefale Maj Brandstrup hvis nogen skulle komme i en tilsvarende svær livssituation.
Kære Maj, du var fantastisk, for for hjælpen.
❤️ Tom

Tom Andersen

Ansigtslammelse

5,0 rating
5. december 2018

Jeg var så uheldig at få en pludselig ansigtslammelse, absolut det mest skræmmende jeg har prøvet.
Særligt fordi der som sådan ikke er nogen behandling eller kur igennem sundhedssystemet, men ret tidligt fik jeg læst at akupunktur evt kunne hjælpe.
Så en lille uge efter jeg var blevet lam, skulle jeg prøve akupunktur for første gang.
Maj fik mig til at føle mig tryg ret hurtig trods min nervøsitet og jeg gav hende frie hænder.. Jeg havde jo intet at miste, ville bare så inderligt have mit ansigt tilbage.
De første par gange skete der kun lidt nerve bevægelse men den ansigts massage hun også gav, løsnede op i min lamme side og det var skønt. De næste par gange kunne jeg mærke nerverne arbejde under behandling og der var mere og mere bevægelse efter hver behandling. Efter den 6 behandling skete der noget, jeg kunne mærke mit ansigt virkelig reagerede på nålene og i løbet af Ca 48 timer derefter vågnede mit ansigt mere og mere.
I dag da jeg kom for at få min 7 behandling, var det blot for at overraske hende med at jeg fra at være 95% lam i højre side, nu kun har Ca 2% tilbage og det er muskel træning der tag det sidste, jeg har endda fået mit smile hul tilbage.
Maj er dygtig og hun var super fokuseret på at hjælpe mig, hun er endda lige kommet hjem fra Beijing hvor hun har samlet mere viden om ansigtslammelse.. Jeg er bare så heldig jeg efter kun 6 behandlinger over 1,5 måned, ikke længere har brug for det :)… Så nu må jeg finde på noget andet hun kan hjælpe mig med, blot så jeg forsat kan komme hos hende og få mit pusterum.
Jeg og mit smilende, igen normale ansigt.. Giver hende vores aller varmeste anbefalinger.

Christina Cederlund

Kinesisk kropsbalance

5,0 rating
11. oktober 2018

Kinesisk Kropsbalance hos Maj var den bedste oplevelse og alle pengene værd. Jeg gik derfra med fornyet energi og en følelse af, at kroppen var arbejdet godt igennem :). Kan så absolut anbefales.

Lotte

Mulig forstrækning efter træning

4,0 rating
20. januar 2018

Jeg havde store smerter i lænden og kunne dårligt ta` strømper på selv. Efter bare 1 behandling, ( 1 time) med både akupunktur, og massage, var jeg blot lidt øm dagen efter , og kan genoptage træningen i motionscentret, så jeg tror på akupunkturen virker.
mvh. ib

Ib S. Nielsen