Hypnose

Effektivt imod

  • Fobier
  • Angst
  • Flyskræk
  • Stress
  • Smertelindring
  • Lavt selvværd

Hvordan anvendes hypnose?

Hypnose er ikke en dyb søvn, men en ændret tilstand hvor man kan tilgå underbevidstheden og alt der ligger gemt der. Det er ikke terapeuten der gør dette, men klienten.

Terapeuten er guiden der hjælper klienten frem til det ønskede mål og bruger i den forbindelse også en del terapeutiske værktøjer for at finde frem til en årsag og løsninger på problemerne. Men det er klientens løsninger og klientens årsager der arbejdes med. Nej det er ikke samtale terapi, det er en samtale med klientens underbevidsthed som aldrig lyver.

Hvordan foregår hypnose?

Behandlingerne kan foregå på mange forskellige måder da der ikke er nogen skabelon for hvordan en hypnose eller hypnoterapeutisk behandling foregår. Nogle starter behandlingen med at guide klienten i hypnose og derefter have en samtale med dem omkring problemstillingen imens de er i hypnose. Andre bruger indirekte hypnose som også er kaldt convert hypnose. Dvs. de leder klienten i hypnose under samtale uden klientens viden.


en hypnoseterapi føles typisk meget afslappende. Så afslappet at man bare ikke gider at bevære en arm eller et ben. Men man behøver ikke at være afslappet for at være i hypnose.

Da vi arbejder med hypnoterapi, vil vi naturligvis gerne at klienterne er rolige og afslappede og koncentrerer sig 100% om terapien.
Dette gøres nemmest ved, at kroppen er helt afslappet, øjnene er lukkede. På den måde kan man fokusere hurtigere og nemmere på det emne vi arbejder sammen om.