Fordele ved Japansk Lifting:

 

  • Forebygger og forsinker ansigtets naturlige ældningsproces
  • Reducerer misfarvninger
  • Reducerer poser under øjnene
  • Dræner ansigtet for væskeophobninger

 

 

Japansk lifting

Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder dit ansigt. Hovedpine, nakke- og kæbespændinger forsvinder helt i løbet af behandlingsforløbet.
Japansk Lifting er baseret på en kombination af dybdemassage, zoneterapi, akupressur.
Japansk Lifting er et naturligt ansigtsløft uden kirurgi og kemikalier. Det er en ansigtsbehandling som afspænder og stimulerer ansigtets muskler og blodomløb.
Behandlingen er en kombination af ansigtszoneterapi, dybdemassage, akupressur  og lymfedrænage efterfulgt af en nærende urtemaske.
Behandlingen er meget behagelig og dybdevirkende.
Japansk Lifting arbejder på at styrke, forbedre og aktivere de naturlige funktioner, så der udrenses, afspændes og muskulaturen samtidig genvinder sin naturlige spændstighed.
Japansk Lifting er udviklet i Japan og kan være tænkt som en nydelsesseance, eller som forbyggelse af ældningsprocessen.
Det bedstes resultat opnås med et behandlingsforløb hvor der modtaget behandling 2 gange på en måned. Herefter bør opfølgende behandlinger ske hver 6. uge for at ældningsprocessen holdes til et minimum.
Det skal nævnes hvis man tidligere er behandlet med botox eller restylane, er dette ingen hindring.

 


Behandling

Sådan foregår en behandling
Du ligger på briksen med et tæppe over dig. Dit ansigt renses med aloe vera cleanser og der lægges en ansigtsmaske, enten en spirulina maske eller en aloe vera mask powder som stimulerer huden i dybden. Mens masken virker, nyder du en dybdegående nakke og hovedbundsmassage.
Masken renses af, og der stimuleres i ansigter med akupressur, zoneterapi, og lymfetryk sådan at affaldsstoffer drænes bort.
Den manuelle behandling, til reducering og forebyggelse af rynker udføres.  Cellerne omkring øjnene stimuleres til at producere mere collagen, det stof der holder huden stram og fleksibel.
Ansigtsbehandlingen afsluttes med let massage af saltsten fra Himalaya samt påførelse af øjencreme fra Forever Aloe Vera samt Forever Aloe Vera dagcreme.
Det er også her vigtigt at drikke rigeligt vand efter behandlingen.